Verhuur

De blokhut van Jong Nederland Beesel

Voorkant blokhut

De blokhut bevindt zich aan de rand van het bos, wat een tal van mogelijkheden biedt. Ook beschikt onze blokhut over een flink grasveld.

Onze Blokhut is ook te huur. Jong Nederland Beesel verhuurt het gebouw echter alleen aan georganiseerde jeugdverenigingen, scholen, sportclubs en voor dagactiviteiten waarbij (spelen met) jeugd een belangrijke randvoorwaarde is.

Klik hier voor de huurvoorwaarden

Achterkant blokhut

Zijkant blokhutSpeelveld blokhut

De Blokhut is gelegen aan de rand van het dorp en beschikt op de begane grond, buiten een moderne keuken en sanitaire ruimtes, over vier separate ruimtes die geschikt zijn voor allerlei activiteiten. Zaal 1 is een ruimte van 40 m2 die via een dubbele deur toegang biedt tot de Activiteiten Zaal met een oppervlakte van 100 m2 en uitermate geschikt is voor grotere activiteiten.

Met de deuren tussen de twee zalen geopend heeft u de beschikking over een ruimte van 140 m2.

Zaal 2 , met een oppervlakte van 36 m2, is ingericht voor creatieve activiteiten maar uiteraard ook geschikt voor andere dingen.

Op de bovenverdieping bevindt zich nog een ruimte van 30 m2.

De genoemde ruimtes zijn geschikt om te overnachten en voldoen aan de eisen die daar door de overheid aan zijn gesteld.

Aan de achterzijde van de Blokhut bevindt zich een zitkuil/kampvuurplaats, waar een kampvuur van beperkte omvang mag worden gestookt als de omstandigheden dat toelaten.

Uiteraard moet u zelf voor de nodige brandstof zorgen.

Aan De Blokhut grenst een (openbaar) speelterrein van ca. 5500 m2, maar het is echter niet toegestaan daar tenten op te slaan om te overnachten.

Heeft u interesse of vragen over verhuur of de precieze voorwaarden, neem dan contact op met Paul Ickenroth, via tel. 06 -54797252 of mailadres paul.ickenroth@outlook.com

 

Het adres van de Blokhut is Bakheide 2 Beesel, maar dat adres wordt door de meeste routeplanners nog niet herkend. Als je Hoornpost 1 Beesel invoert, dan word je naar de buren geleid en kan het niet meer mis gaan.