Fancy Fair 2018

Jong Nederland Beesel | Nieuws | Fancy Fair 2018
30 november 2017, 21:20, Laatste wijziging: 25 februari 2018, 12:16

Traditiegetrouw organiseert Jong Nederland Beesel jaarlijks een Fancy Fair. Ook dit jaar zal dit gezellige en druk bezochte familie-evenement weer plaatsvinden in de blokhut van Jong Nederland.

De Fancy Fair is een gezellige middag voor jong en oud. De kinderen kunnen er voor een klein bedrag (nieuwe) spelletjes spelen en hiermee prijzen winnen. Voor de volwassenen is er o.a. ‘t Raad’, een rad van Avontuur waarbij iedere ronde mooie prijzen te winnen zijn. Daarnaast zijn er wederom de 3 grote rondes met speciale prijzen! Natuurlijk ontbreekt een tap en eethoek niet!


Aansluitend aan de Fancy Fair begint het avondprogramma, met als thema Blockhaus Bierfest. De blokhut is omgetoverd in Duits sferen, we draaien goede muziek en er is een Duitse eethoek…. Kortom alle ingrediënten voor een perfect feestje!Datum:   Zaterdag 21 april
Aanvang:   16.00 uur
Locatie:

Blokhut Jong Nederland
Bakheide 2, Beesel

Meer informatie volgt nog!