Blokhut

Voorkant blokhut

De Blokhut bevindt zich aan de rand van het bos, wat tal van mogelijkheden biedt. Daarnaast beschikt onze Blokhut over een flink grasveld.

Onze Blokhut is ook te huur. Jong Nederland Beesel verhuurt het gebouw echter alleen aan georganiseerde jeugdverenigingen, scholen, sportclubs en voor dagactiviteiten waarbij (spelen met) jeugd een belangrijke randvoorwaarde is.

Klik hier voor de huurvoorwaarden

Achterkant blokhut Zijkant blokhut Speelveld blokhut

De Blokhut is gelegen aan de rand van het dorp en beschikt op de begane grond, buiten een moderne keuken en sanitaire ruimtes, over drie separate ruimtes die geschikt zijn voor allerlei activiteiten. Zaal 1 is een ruimte van 40 m2, die via een dubbele deur toegang biedt tot de activiteiten zaal. Deze activiteiten zaal is met een oppervlakte van 100 m2 uitermate geschikt is voor grotere activiteiten.

Met de deuren tussen de twee zalen geopend heeft u beschikking over een ruimte van 140 m2.

Zaal 2, met een oppervlakte van 36 m2, is ingericht voor creatieve activiteiten maar deze is uiteraard ook geschikt voor andere activiteiten.

De genoemde ruimtes zijn geschikt om te overnachten en voldoen aan de eisen die daar door de overheid aan zijn gesteld.

Aan de achterzijde van de Blokhut bevindt zich een zitkuil/kampvuurplaats waar een kampvuur van beperkte omvang mag worden gestookt, mits de omstandigheden dat toelaten.

Uiteraard dient u zelf voor de benodigde brandstof te zorgen.

Aan De Blokhut grenst een (openbaar) speelterrein van ca. 5500 m2, het is echter niet toegestaan hier tenten op te plaatsen om te overnachten.

Heeft u interesse of vragen over verhuur of de precieze voorwaarden, neem dan contact op met Paul Ickenroth, via tel. 06 -54797252 of mail naar verhuur@jnbeesel.nl.

Het adres van de Blokhut is Bakheide 2 Beesel, dit adres wordt echter door de meeste routeplanners (nog) niet herkend. Hoornpost 1 Beesel is gelegen naast onze Blokhut, wanneer dit adres ingevoerd wordt is de blokhut bij aankomst niet te missen.

Zie hieronder de actuele verhuurkalender: